Byggställning och Villa-Vagn i Knivsta

Klicka här för offert-förfrågan

Villa-vagnar

Vi har flertalet villa-vagnar där vi kör, utan kostnad, ut släpvagn med ställning till er inom Knivsta kommun. Givetvis kör vi ut till Uppsala, Sigtuna och närliggande kommuner mot en avgift. Vi kan också erbjuda montering och demontering av ställningen, enligt önskemål, mot betalning. Alla våra montörer kan visa upp intyg på utbildning för ställningsmontage, och behöver ni justeringar kommer vi hjälper er.

Våra villa-vagnar kommer från Assco, de är lätta att transportera och innefattar ställning för en hel normal-villa. Har ni en annan typ av hus kan vi lämna ställning på offert. Villa-vagnen täcker en långsida och en kortsida på en villa och våra tjänster för montage och de-montage ges till fasta priser.

Byggställningar

Våra ställningsbyggare kan montera vilka ställlningar som helst. Vi har team som kan hjälpa er med de svåraste projekt, och innefattar mångårig erfarenhet av ställningsmontage både privat och inom industri.

Vi kan erbjuda ställningsbyggare med tillstånd för travers inom industri, de har också 15+ års erfarenhet inom ställningsbyggnation på  industriella byggnader. Vi finns tillgängliga inom både Uppland, Mälardalen och Stockholm.